VI DRAR TILL FJÄLLEN..

..fest hela kvällen! japp nu drar jag mig snart mot bettsy för att fixa och ha lite kul hos henne, sen drar vi vidare till hanna för att fira henne med en after-ski fest. hur bra får det bli? GILLART!


back to sannarp

Skolan har börjat igen och man är tillbaka på sannarp. Måste säga att jag har saknat SPEU08, så riktigt kul att träffa alla igen. Kändes lite ovant att se folk överallt..är van vid att se en massa fyra åringar springa omkring och busa, åldersnivån har höjts rejält haha. Dagen spenderades med en väldans massa hålor kändes det som, har inte gjort ett dugg nyttigt förutom att gått på den första retorik lektionen, kan bli kul det där!

Det bästa med att vara tillbaka på sannarp är helt klart folket, att kunna dela sin håla med frida hultman och nina nilpe och en massa snack är toppen, vilket jag utnyttjade idag! saknat det där.

Nej trots att jag inte gjort något mer än väntat idag så är jag sjukt trött! Har gjort mig en hemmagjord latte, som förresten blev sjukt god!, så nu ska jag krypa ner i sängen och dricka den samtidigt som jag kollar film. Jodå än så länge är livet bra.kolla http://fridahult.blogg.se , det är hennes bloggår..typ större än blondinbella :o


måndag I guess

går ner till staden med syster nu för att försöka hitta en mössa och vem vet, kanske springer på något mer? tror nog jag ska in och våldgästa hanna och lina på peak med..sista jullovs dagen kanske man ska fira med lite fika med? ja vi får se vad som händer.


back on track

okej har bestämt mig, ska fortsätta blogga och jag ska vara aktiv med. typ nyårslöfte? nu måste jag bara fixa till bloggen med..och där försvann fantasin och jag vet verkligen inte alls hur jag vill att den ska se ut, svart och vit, men header? H J Ä L P !

åkte till gymnastikenshus för att träna tjejerna för första gången sen i somras innan. kul att träffa dem igen. trots att jag är tränare kunde jag självklart inte hålla mig, så jag har även gjort lite handvolter, flickisar och saltos för första gången sen i somras och vet ni vad? jag lever!

snart core på tk och det ska bli sköööönt.

pursuit of happiness

Y E E E E E E E E S !

fick överraskande bra besked från försäkringbolaget igår, de betalar ut så jag kan köpa mig en ny kamera, den blev ju snodd i madrid. tänkte JA skitbra ju, sen när jag kollade på internet visade det sig att jag kunde få två modeller nyare för de pengarna jag fick, inte helt fel. ibland lönar det sig att heta josefin bengtsson och vara lite halvslarvig (okej helslarvig). bli av med en kamera och få en två modeller nyare, helt okej. så det är vad jag gjort idag - köpt mig en ny!ingen vanlig dag..

för det är hannas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! hanna har äntligen gått och blivit sjutton och det säger vi grattis till!

äntligen har mitt lov gått och blivit lite mer intressant. kan bero på att jag orkat ta mig upp ur sängen på dagarna och inte bara legat och kollat på dh..yes, my fault. lagom att börja göra nytta av lovet nu..när det typ är slut, jaja. igårkväll kom i alla fall nicole hit och vi kollade på the holiday (som jag aldrig i hela mitt liv sett innan..I know..bad). filmen var mys och hela kvällen var mys, kan det bli annat med film och våra traditionella morötter?

idag har jag redan vart ute och gått en långpromenad med lilla chilla och klockan är bara 10.50! snart väntar skridskoåkning med tilda och ikväll blir det myskväll med både tilda och clara, like the old times, me like, me gusta.chilla says..relax

2009-2010

2009 ditt bästa år hittills? Svaret skulle nog faktiskt bli JA! Detta året har faktiskt vart riktigt bra, jag har lärt känna en massa nya människor, jag har haft väldigt roliga stunder, jag har mått bra och jag åkte till Madrid! Ja det kunde inte bli så mycket bättre vill jag säga. Nu hoppas vi bara 2010 följer samma bra spår och varför skulle det inte det? Jag blir 18 och jag ska skaffa mig ett körkort tänkte jag, livet leker!

JANUARI 09
FEBRUARI 09

MARS 09

APRIL 09

MAJ 09JUNI 09JULI 09

AUGUSTI 09SEPTEMBER 09OKTOBER 09NOVEMBER 09

DECEMBER 09

ett litet urval från 2009..BÄST!

emmajosefinbengtsson


RSS 2.0