slavarbete

nej nu går jag rakt på sak.. är så trött på att bara flumma omkringt i skolan nu. jag menar varför ska vi få gå ut och kontrollera så alla orienteringskontroller sitter rätt och att de finns med på kartan? hoppa runt i en skog och leta efter små stämplar som är gömda på de mest ologiska och konstiga ställena? det är inte vad jag vill göra iaf, men måste ändå säga att jag har ett riktigt sinne för orientering (om man jämför med emma, höhö). och tacka vet jag alla bra sånger som puuuuh björn min nallepuh björn, pingu, arthur och massa sånt bra!

ja så det är väl ungefär vad jag gjort idag, GÅTT!
07.15 blev det powerwalk med suckerofuckero, 6.67 km!
sen promenad i skolan och snart blir det träning.
hej döda ben imorgon, men sånt gillar vi!

nu sitter jag här och kollar på bloggar från london och paris och är hur avis som helst!
så njuuuuut ni som är iväg, för snart kommer jag inte vara avundsjuk på er längre.
next sunday..
emmajosefinbengtsson


brighthead nr 1

thank god it's friday, som min vän lina brukar säga!
och appropå den tjejen.. idag fick hon en snilleblixt som resulterade i att vi lurade halandstrafiken på ett antal kronor och att vi åkte fyra stycken, gratis då såklart, på en biljett för en person.. knepet kommer fortsätta att användas. bad för hallandstrafiken - good för oss! :D

idag blev det den andra riktiga avskedsfikan..på söndag är det hannas tur att åka till paris och vi madridare blir ensamma kvar. känns alltid konstigt att säga hejdå efter fikan, eller alltid och alltid, jag har gjort det två gånger tidigare, till lisa och bettan, som jag btw är hur avundsjuk som helst på och som jag saknar en massa! efter att ha suttit på espresso house ett tag och vart "sociala" med våra mobiler och kameror blev det monki, usch så yr i huvudet jag blir där inne och sen blir det ju inte bättre av att det är tusen personer i den där lokalen.. nej det får bli att spara pengar till madrid istället :)

träning med lina och madde på friskis och sen en alldeles underbar myskväll med maddebäst, improvisations-bakning och en hackande film (hatar hemmakväll), men supermysigt iaf, älskar fredagar!
parisaren som ska ha det BÄST!
<3

emmajosefinbengtsson

whoppa

whoppa, uno dos tres "umpasioballa" te maria!
sitter här och lyssnar på min ljuva spanska sånger skiva, börjar lära mig lite av texterna nu! packlista och spanska låtar.. ryser!

fika med busan rebecka innan vilket var riktigt trevligt! kollade min kalender innan och ungefär varje dag har jag fika uppskrivet.. hmm good job! men nu ska det bli avskedsfikor för hela slanten, så det är bara att boka tid, passa på medans det finns ;)

btw, hur härligt är det inte att lönen har kommit nu?
sånt gillar man!

nej nu blir det åter packlista,
so long!presentkortet ska gå åt, bestäm fika med mig va :D

emmajosefinbengtsson

halmstad..baby!

nu sitter tjejerna på sina rum hos värdfamiljerna. avundsjuk? ohyes! hela dagen har varit så kontig. det första man tänkte när man vaknade var att, jaha, nu är dem snart på väg. sen när deras plan lyfte gav man dem en tanke, ja hela dagen har tillägnats london-tjejerna helt enkelt!

igår blev det avskedsfika med bettan och lisa. när vi skulle gå ifrån varandra:
(kramkramkram + lite tårar bara för jag är en lipsill)
- vi ses till jul!
fattar ni, JUL! herregud, 4 månader och lite till. insane!

men snart är "ss" tjejejernas tur att invadera madrid, och fy tusan vad roligt, underbart, toppen, bäst det kommer bli. längtar!

nu ska jag kolla om tékopps-tapparen emma petzén eller varför inte någon av london-tjejerna är inne på skype!
NATTI!london calling

emmajosefinbengtsson


testing 1,2,3

ska försöka fixa bloggen till madrid!
bara lite test nu då, hoho

RSS 2.0