reunión en fotografías

efter en helg med familjen och familjen f/j är min data 200 bilder rikare och jag har verkligen haft det hur mysigt som helst. bilder säger mer än ord, så vad säger ni.. bilder kanske blir bra? hoppas det för nu blir det fototajm!



































torsdag-söndag har spenderats med familjen och familjen f/j. har vart den bästa helgen på länge och det har helt enkelt vart toppen! besökt santiago-bernabeu, ätit en massa tapas, shoppat, gått flera mil, umgåtts, shoppat ännu mer, ätit hela 2 gånger på världens bästa restaurang salad och co..faaaaarligt, turistbuss, retiroparken, hotellfrukost och en massa massa skratt! tack för de här dagarna.

varje höstlov har det blivit tyskland, men i år blev det madrid. tack för ni ville komma och hälsa på. en vecka 44 utan familjen bengtsson/gustavsson och familjen fritzsche/jönsson är ingen riktig v.44!

emmajosefinbengtsson



Kommentarer
Postat av: la familia

muchas gracias! vi saknar dig redan (som alltid). det var skit kul att få se madrid och att få träffa underbaraste du. <33 // julan och mammi puss & kram skumbanan

2009-11-02 @ 21:28:01
Postat av: la familia numero dos

Muchas gracias Josefin, det va kanon kul att hälsa på dig, tur att va hade dig som guide i denna förvirrande men otroliga shopping stad. Ha det bäst, pussar Clara con la familia fritzsche y jönsson<3

2009-11-02 @ 22:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0