noche de paz, noche de amor..

..esplendor sin igual, dulce y placida noche inmortal,
que nos llena de felicidad, porque nace jesuuuuuus
en esta noche de paz..

ÅH JAG ÄLSKAR JULEN! det spelade ingen roll att det var "utan jacka" varmt väder idag och att solen stekte, nejnej det var julkänsla i alla fall. julbazaren på skolan var supermysig. det vanligtvis lilla och tråkiga colegio escandinavo var omgjort till typ paradiso de navidad eller något. i matsalen var det långbord och försäljning av julbord, i gympasalen var det försäljning av alla möjliga svenska saker, glögg (barnförbjuden dryck med typ 50% alkohol helt seriöst..men emma och carro lyckades komma över en sån där..) och lussekatts-försäljning, sång och ringdans kring julgranen, besök av papa noel (jultomten), besök av en av de vise männen och så himla mycket folk överallt!

rockkonserten gick bra, eller ja i alla fall andra spelningen, och vi kammade nog in lite pengar till vår toledo resa på onsdag! kom fram folk till johanna och tyckte vi skulle spela in en skiva hahaha, luciatåget skulle göra en egen julskiva, ohlala!

ikväll blir det (hoppas jag, om emma hinner säga det till carro) bio! 2012 och bio mys kan det bli bättre? imorgon är det julmys i madrid hela dagen med en massa shopping, julmarknad och el rastro..livet leker!jag fick julbord!!! dock inget i klass med vad det kommer vara för julbord på kapellgatan och på den årliga julfesten ikväll...

(BTW, det blir bio!!!)

emmajosefinbengtsson

Kommentarer
Postat av: emma

haha! kul att vi valt samma rubrik x) vi umgås nog så mycket så våra sinnen slås ihop haha <3

2009-12-14 @ 21:56:21
URL: http://emmapetzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0