dags för inspektion..

efter en mycket trevlig lunchrast med planering av "dia de ropa", shoppinglistor, massa skratt och framför allt matildas vackra ljud och mina framträdanden av att sjunga med munnen stängd så var det dags för fn-dags uppträdet. konserten, om man nu kan kalla det det, gick suuuuperbra! söta små barn, fina lågstadieelever, högstadiet och stjärnorna av gymnasiet sjöng halsarna hesa. ni skulle vart där, vårt första gig.. kommer säkert fler chanser i framtiden ska ni se :)

åkte med merete hem från skolan idag för det var dags för inspektion..spännande spännande. med inspektion menas att merete (lärare på skolan) följer med en hem och pratar med värdfamilj, kollar runt lite i huset för att se till att allt står rätt till. gick superbra och det pratades en massa om hur jag hade det, men även en massa om hur de andra som bott här har haft det. merete sa att det inte var några problem alls med mig eller de andra i gymnasieklassen..bara en sak.. vi är den snyggaste klassen hon någonsin sett, vilket gör henne orolig. spanjorer, blondiner, spanjorer, blondiner.. ja ni hajar. hon är orolig för att vi tar för mycket uppmärksamhet, haha! tur att spanjorer är riktigt fula då merete! vi kör på "inte hört, inte sett" metoden, bara gå förbi dem som om de var en stenvägg. alltid kul!

ikväll blir det ändrade planer. jag och emma tar oss ansvaret för linas små söta lillasystrar så hon, hennes pappa och annika kan gå ut och äta tillsammans. så det blir barnvakt på ett hotell i madrid ikväll. dock är klockan bara 10-11 när de kommer tillbaka. vad betyder det? jo några timmars slö tid i madrid? nej inte slö tid.. kan nog bli trevligt efteråt med. men skönt med myskväll!lite mörkt, men ja ni ser nog endå att det var en massa solk som sjöng..emmajosefinbengtsson

Kommentarer
Postat av: VALLE

nån speciell dag där elr? xd med tanke på att ni sjöng framför folk ^^

2009-10-23 @ 22:36:46
Postat av: Lina

tack!! betydde supermycket <3

2009-10-25 @ 15:49:54
URL: http://linaapalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0